Monissa iltalehtien uutisissa on pari lähi vuotta ollut poliisien kommentteja, joissa käy ilmi etteivät kovin paljon ainakaan tykkää autokameroista tai eivät ainakaan pidä asiaa täysin positiivisenä asiana.. Mutta nyt ilmestyi Ilta-Sanomat nettisivuille ihan juttu autovideon kera jossa kerrotaan kuinka siviiliautolla ajanut poliisi on kuvannut jotain liikenteestä autokameralla, http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005148934.html.

Asian voi nyt kai niin nähdä, että jos ihan poliisitkin ajelee mahdollisesti omilla autoillaan eivätkä työautoilla kamerat kuvaamassa niin se on nyt ihan OK asia. Ja vielä plussana päälle video kelpaa todisteeksi oikeuteen jos jotain sattuu ja kamera sen tallentaa.

Alkaa kyllä toi liikennekulttuuri suomessakin menemään samaan suuntaan kuin vaikka venäjällä, että kameralle tulee kyllä käyttöä ettei sitten tarvitse oikeudessakaan olla sana vastaan sana. Tähän vaikka esimerkkinä tämä pätkä TV-sarjasta Poliisit kausi 9 ja jakso 23.